Concurs

Câştigă 10 trandafiri care vor da un aspect aparte tortului sau prăjiturilor dumneavoastră!

Partener pentru acest concurs este blogul culinar 3SistersCooking - retete culinare ilustrate

Ce trebuie să faci
Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la postările de pe blog şi să dai Like paginii noastre de Facebook (asta dacă deţii un cont de Facebook). Intră aici: http://trandafiridinzahar.blogspot.com/p/abonare.html, introdu adresa ta de e-mail şi apasă butonul "Trimite", moment in care se deschide o fereastra noua unde va trebui sa introduci în casuţa de jos textul scris cu litere mai ciudate şi să apesi pe urmă butonul "Complete Subscription Request" - un exemplu este prezentat în imaginea de mai jos:
Vei primi un e-mail de confirmare la adresa introdusă. Accesează neaparat link-ul din acel e-mail pentru a finaliza abonarea şi a fi automat inscris(ă) în concurs.


Exemplificare abonare activată/neactivată

În momentul în care numărul de abonaţi a ajuns la 150 se va face o tragere la sorţi prin intermediul site-ului random.org.
Caştigătorul/caştigătoarea va fi anunţat(ă) pe blog, pe pagina de facebook a blogului şi va fi contactat(ă) şi pe e-mail.

Trandafirii sunt lucraţi manual, sunt comestibili, rezistenţi, nu se topesc şi nu necesită depozitare în frigider. Mai multe detalii gasiti aici.


Urmăriţi-ne şi pe pagina de facebook dedicată blogului, aici.

Mult succes!
Mulţumim frumos!

Update 19 noiembrie 2012: Deoarece nu s-a ajuns la numarul de abonati din regulament, am decis sa grabim procesul si sa relansam acest concurs - detalii aici. Toti cei inscrisi pana acum raman in cursa! :-)
Multa bafta tuturor!!!

2 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Done ! Mult succes tuturor!

Tivadar Emanuel spunea...

@Cris-Mary: Succes si tie! :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin